Händer inom Confloor – gammal

Confloorgruppen på Nordbygg 2016.

Vi finns i B-Hallen monter B15:02

confloor-2confloor-1

Vi vill passa på att informera om samt hälsa dig välkommen att besöka vår monter på Nordbygg 2016. Stort intresse har visats från partners, leverantörer och kunder. Vi i Confloorgruppen väljer därför att satsa stort på att informera om oss och varför företag i gruppen är en trygg och säker leverantör/partner till dig.

Vi vill här passa på att tacka våra partners och medutställare:

Husqvarna AB

Sika AB

HTC Sweden AB

Scanmaskin AB

Pullman-Ermator AB

Weber AB

Floortechcenter AB

RingUp Halmstad

 

banner-nb2016a

Rivstart 2016. Utvecklingsmöte med Confloorgruppen i Stockholm.

2015 var året då Confloorgruppen på allvar satte ramarna för sitt gemensamma arbete. Nu fortsätter vi 2016 att utveckla idéer och tankar. Tisdagen den 12/1-16 träffas vi på Arlanda och sätter de sista detaljerna på planen för året.

På Agendan finns även med nya regler för företag och hur vi berörs av dessa. Exempelvis vad det gäller Kvartsdamm, Personalliggare och skärpta Arbetsmiljökrav.

Vi vill visa våra partner/leverantörer och kunder att vi håller oss ajour och att det är en av orsakerna till att du skall känna dig trygg när du gör affärer med Confloor-företag.

•Confloor_logo_RGB_neg

Confloor lanserar eget varumärke E-Grind®

Dagens moderna slipprocesser har svårt att göra sig attraktiva när det kommer till de riktigt stora golvytorna. Därför lanserar Confloor sitt eget Varumärke för slipad och polerad betong, E-Grind®. Vi har lyckats kapa kostnader för ett fullt färdigt slipat och polerat betonggolv avsevärt jämförelsevis med motsvarande slipprocesser.

E-Grind® utförs och tillhandahålls endast av Confloor-certifierade företag. Det innebär att konceptet finns tillgängligt i Sverige, Norge och Danmark för närvarande.

Mer information kommer.

Slipprocess för de riktigt stora golvytorna

E-Grind-slipad och polerad betong.

E-Grind-slipad och polerad betong.

Utvecklingsmöte med Confloorgruppen

Tisdagen den 22/9-15 träffades Confloorgruppen i Stockholm i dagarna två.  Det var både utvecklande, lärorikt och inspirerande. Målet med mötet var att klargöra hur vi som individer och företag kan dra nytta av gruppens styrka. Hur vi kan ta vara på kompetens och erfarenhet som finns i gruppen. Dels för att bli starkare som enskilda företag men även hur vi skall samverka för att tillsammans ta större marknadsandelar och därmed se till att våra kunder får den bästa kvaliteten.

Vi finslipade även på Confloors regelverk och fastställde hur vi skall agera med och mot leverantörer. Vår gemensamma inställning är att ha ett gott samarbete med våra leverantörer men framför allt själva ha kontrollen så att vi hela tiden kan säkerställa att vi får det bästa som marknaden har att erbjuda till våra kunders nytta.

Riktlinjer för hur vi tar in nya företag i Confloor-gruppen klargjordes.

Förutom ovan resonerade vi om en mängd detaljer inom vår bransch, nyheter, utveckling och andra nyttiga saker. Vi vill även passa på att tacka gästande föreläsare inom digital marknadsföring. Vi förstår att det är viktigt att synas och att det inte är helt enkelt att välja rätt kanaler och dito avgöra vad det skall kosta. Nu vet vi mer.

Allesammans åkte hem med stora och små uppgifter som skall utföras och redovisas. Vi ser redan fram emot nästa träff.

Är ditt företag inom byggbranschen och vill undersöka vilken nytta du kan ha av medverkan i Confloor? Kontakta något av företagen på Startsidan så hjälper vi dig.