Partners

Leverantörer / Partners till Confloor®

 • Arbetar med Confloors marknadsföringsmaterial och visuella uttryck. Levererar allt från tryck till webb

  www.mace.se

 • Vill du marknadsföra dig här?

  Som leverantör/partner till Confloorgruppen vill vi ge dig möjligheten att dra nytta av det. Confloor arbetar aktivt för synlighet i rätt forum.

  Kontakta oss på Confloor för vidare information.

  Klicka här för kontakt

 • Leverantör av Diamantverktyg och maskiner. Arbetar även med rådgivning och processutveckling tillsammans med Confloorgruppen.

  www.fav-huv.de

 • Floortechcenter arbetar som specialiserad maskintekniker. Vi servar, reparerar och tillhandahåller specialmaskiner för byggindustrin med huvudfokus på golvsidan. Sedan 2015 är vi en stolt avtalspartner till Confloorgruppen.

  www.floortechcenter.se

 • Vi fungerar som en extern marknadsavdelning och stödjer Confloor med Internetmarknadsföring, Sökmotoroptimering, Webbutveckling, Onlinebevakning, Sociala medier.

  www.mediastod.se 

 • Vi brinner för långsiktiga partnerskap och vi jobbar nära dig på 20 orter i Sverige. Vi hjälper Confloor-gruppen med IT, telefoni och tekniklösningar som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet.

  www.office.se

 • HTC Sweden AB är världsledande inom Ytbearbetning av betong, natursten och trägolv. Vi tillverkar och säljer maskiner, diamantverktyg och kringutrustning för detta.

  HTC Sweden har det mest etablerade varumärket för slipade och polerade betonggolv, HTC Superfloor™.

  Confloor-gruppen i Sverige är ett verktyg för oss att vårda våra varumärken. De består av en växande grupp företag som är verksamma inom golvbranschen med fokus på betonggolv och golvlösningar för betonggolv.

  Samtliga företag är certifierade av oss för att arbeta med våra varumärken och har varit kunder/partners till oss under många år.

  www.htc.se