29 mar 2017

Nytt Confloormöte 28/3-17

Ännu ett möte avklarat…
Denna gången var det ett konferensrum på 12:e våningen i Nordic Choice Hotell på Arlanda som fick nötas av Confloorgruppen under en hel eftermiddag.
En grupp som sedan senast växt med ytterligare en medlem och därmed ytterligare erfarenhet, kunskap och kompetens. Vi är utan konkurrens en grupp som tillsammans utför flest diamantslipade kvadratmeter betonggolv alla kategorier.

Vi är övertygade om att gruppen kommer att få glädja sig över fler medlemmar i framtiden med allt positivt det innebär…även om det inte är ett självändamål i sig.

Confloor täcker idag hela Sverige, delar av Norge och en del av Danmark och vi ser det som en otrolig styrka. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en trygg, säker och kvalitetsmedveten leverantör av golvlösningar, specialgjutningar och liknande arbeten.
Vi arbetar fokuserat med ram-avtal, centrala avtal, helhetslösningar mot större kunder och företag som själva är rikstäckande. Vi vet att de uppskattar ”en leverantör” som klarar av att leverera ” samma” produkt över hela landet. Det ger dem trygghet och gör det enkelt för dem. Vi är övertygade om att våra leverantörer uppskattar det också.
Ett av kraven på Confloors medlemmar är att det är godkända eller certifierade att utföra de arbeten de håller på med om så krävs.
När våra kunder ser Confloorloggan kan de därför vara säkra på att det är i trygga händer.
Så vad hände då på vårt senaste möte?
Vi resonerade om frågor som bl.a:
Hur kan vi samarbeta bättre med våra leverantörer för att tillsammans erbjuda en bättre slutprodukt för våra kunder?
Vad kan vi göra bättre?
Vad måste våra leverantörer bli bättre på?
Vad måste vi göra för marknadsinsatser för för att nå ut med vårt erbjudande tydligare…som enskilda företag och gemensamt?
Vi hade som vanligt mycket givande resonemang om tekniska lösningar, nya idéer, material och maskiner som alltid är nyttigt att ha med sig hem.

Detta och en hel del annat resonerades om under några timmar.

Det var även mycket roligt att konstatera att vi alla hade haft och har mycket att göra och att affärerna går bra.
Extra stärkande är, att med anledning av vad som sker hos våra leverantörer och på marknaden kunna konstatera att Confloorgruppen varit förutseende och på rätt väg.

Vi känner att Confloorgruppen gör oss starkare samt ökar kunskap och kompetens. Tillsammans klarar vi allt!

Hälsningar Confloor