28 aug 2015

Utvecklingsmöte med Confloorgruppen

Tisdagen den 22/9-15 träffades Confloorgruppen i Stockholm i dagarna två.  Det var både utvecklande, lärorikt och inspirerande. Målet med mötet var att klargöra hur vi som individer och företag kan dra nytta av gruppens styrka. Hur vi kan ta vara på kompetens och erfarenhet som finns i gruppen. Dels för att bli starkare som enskilda företag men även hur vi skall samverka för att tillsammans ta större marknadsandelar och därmed se till att våra kunder får den bästa kvaliteten.

Vi finslipade även på Confloors regelverk och fastställde hur vi skall agera med och mot leverantörer. Vår gemensamma inställning är att ha ett gott samarbete med våra leverantörer men framför allt själva ha kontrollen så att vi hela tiden kan säkerställa att vi får det bästa som marknaden har att erbjuda till våra kunders nytta.

Riktlinjer för hur vi tar in nya företag i Confloor-gruppen klargjordes.

Förutom ovan resonerade vi om en mängd detaljer inom vår bransch, nyheter, utveckling och andra nyttiga saker. Vi vill även passa på att tacka gästande föreläsare inom digital marknadsföring. Vi förstår att det är viktigt att synas och att det inte är helt enkelt att välja rätt kanaler och dito avgöra vad det skall kosta. Nu vet vi mer.

Allesammans åkte hem med stora och små uppgifter som skall utföras och redovisas. Vi ser redan fram emot nästa träff.

Är ditt företag inom byggbranschen och vill undersöka vilken nytta du kan ha av medverkan i Confloor? Kontakta något av företagen på Startsidan så hjälper vi dig.